Pokyny při sporování rozhodnutí soudu

 

Pokud účastník řízení využije možnosti podat proti rozhodnutí soudu v exekučním řízení opravný prostředek, zasílá toto jeho podání odvolacímu soudu prostřednictvím soudu, jehož rozhodnutí účastník řízení napadá.

Soudní exekutor však účastníku řízení doporučuje, aby vždy jedno vyhotovení tohoto podání (nejlépe s podacím razítkem soudu) zaslal též soudnímu exekutorovi na vědomí, a to buď prostřednictvím e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo písemně do sídla úřadu Exekutorského úřadu Praha 3 na adresu Ringhofferova 115/1, 155 21 Praha 5 – Zličín.

Účastník řízení si tímto postupem zajistí, že soudní exekutor na toto jeho podání zareaguje včas, což pro účastníka řízení ve většině případů ponese příznivé účinky.

V případě, že účastník řízení není schopen sám toto podání zpracovat, má možnost:

  • využít právní pomoci soudního exekutora – tato pomoc je za úplatu (podmínky pro poskytování právní pomoci naleznete v sekci „Pro účastníky – V rámci tzv. další činnosti soudního exekutora – Poskytování právní pomoci),“
  • využít právní pomoci advokáta – tato pomoc je za úplatu (seznam advokátů naleznete na www.cak.cz),
  • využít bezplatné právní poradny, kdy účastníku řízení bude poskytnuta krátká informativní porada týkající se exekučního řízení, popř. návod na písemné podání (podmínky pro využití bezplatné právní poradny naleznete na www.ekcr.cz v sekci „Bezplatná právní poradna).“ Tato pomoc je pro účastníka řízení bezplatná.

Adresa

Ringhofferova 115/1
155 21 Praha 5 - Zličín

Kontakt

mail: podatelna@eupha3.cz

tel.: 212 341 341
fax: 212 341 342

Detailní informace zde.

Další údaje

IČ: 720 65 699
DIČ: CZ7912311979
Evid. číslo soudního exekutora: 144
ID datové schránky: q3fpa3p